Distansutbildning

Den här utbildningen gör det möjligt för dig att i lugn och ro få teoridelen överstökad hemma. Det praktiska tar vi tillsammans i Tänndalen vid Buskvallen.

Teorin görs på distans via Snofed. Denna del köps separat och skall vara avklarad innan den praktiska delen i Tänndalen. Efter genomförd online-kurs får du ett intyg som du tar med till den praktiska delen.

Den praktiska delen och examination sker i Tänndalen på måndagkvällar, vi träffas vid Buskvallen ca mitt i skidanläggningen. Passet består av tre timmar praktik och en timme teoriprov. Kom ihåg att klä dig för att vistas utomhus. Reservplatser finns torsdag samt lördag eftermiddagar.

Teoridelen kostar 1800:-, praktik och examination kostar 2000:-

Totalpris: 3800:- inkl. moms.

25% rabatt på praktik och examination för alla som är födda före 1980.01.01, ange koden ”anrik” (utan ”) i fältet för kupongkod vid bokning. (Totalpris: 3300:- inkl. moms)

Du ska vid examinationen ha fyllt 16 år. MC/skoterhjälm är ett krav. Några hjälmar finns att låna men har du egen är det att föredra. Tag med giltig identifikationshandling!

Är du inte svensk medborgare behöver du ha ett samordningsnummer kopplat till en svensk postadress för att kunna ta skoterförarbevis.